loading...

دانلود پروژه پایان نامه کاراموزی

دانلود فایل گزارش کار کاراموزی پایان نامه کشاورزی گرایش های مختلف علوم دامی زراعت اقتصاد مدیریت روستاها اب خاک,دانلود پایان نامه رشته کشاورزی,دانلود رایگان فایل گزارش کار کاراموزی کشاورزی

خوش امد گویی

درگاه پرداخت اینترنتی این وبسایت توسط درگاه واسط زرین پال و آرین پال مورد تایید قرارگرفته است.

لینک دانلود فایل بعد از پرداخت به صورت آنی باز می شود.

ایمیل پشتیبانی سایت  mahdipnut@yahoo.com


شماره تماس پشتیبانی سایت : 09191968068  (پاسخگویی فقط به پیامک)

بنی حسن مهدی بازدید : 355 دوشنبه 25 آبان 1394 نظرات ()

تهیه زنبور برای پرورش : برای شروع به زنبور داری و پرورش زنبور عسل باید از کندو دارها و پرورش دهندگان زنبور، اردو (بهره – بچه ) با کندو خریداری نمود . اردوی خریداری را میتوان در یک جعبه ریخت و روی آن را با پارچه نازکی پوشانیده و به مقصد حمل کرد و پس از رسیدن به مقصد جعبه را در یک محل خشک و تاریک گذاشته و فردای آن روز زنبوران را از جعبه خارج کرده و در کندو ریخت . خریداری کندو گرچه گران است ولی بیشتر محل اطمینان بوده و بصرفه و صلاح است .
موقع خریداری آن پائیز بهار است ولی بهار بسیار ترجیح دارد ، زیرا در بهار زنبوران از خطر زمستان گذشته ، وزن کندو هم به علت مصرف عسل آن کمتر است در پائیز گذشته از این که وزن کندو خیلی سنگین تر است احتمال هم دارد که در زمستان به علل مختلف زنبور آن تلف شود .

 

امروز در مورد کاراموزی زنبور عسل پست گذاشتم. در این پستم هم کاراموزی هست هم یک طرح توجیهی در ان گنجانده شده است.

زنبور عسل را کاملا تشریح کرده و در ان مطالب زیر به طور کامل گنجانده شذه است.

سابقه زنبور داری در ایران
انواع کندوهای بومی ایران
درجه حرارت هوا و زنبور عسل
عوامل آب و هوایی و اقلیمی
نژادهای مختلف زنبور
انتخاب ملکه
زنبور کارگر
تولید زنبور ماده
زنبوران نر
تخم ریزی
آغاز تخم گذاری
مشخصات ملکه بارور
کارهای بیرون کندو
کارهای داخل کندو
وسایل کار و لوازم  زنبورداری
شروع زنبور داری
بيماري هاي زنبور عسل و درمان آنها
علائم وجود کنه در کندو
بهداشت کندوی زنبور عس
توجیح اقتصادی
سابقه زنبور داری در ایران


یکی از مظاهر قدرت نا متناهی آفرینش:
    در این جهان بزرگ که بی شک مخلوق یک قدرت بی انتهای عظیم است.آنچه از جامد ، نبات، حیوان ،آفریده شده وظیفه خاصی را اجرا می کند که از بدو آفرینش برای آنکه معین گشته و هم کار خود را با نظم و ترتیب انجام میدهد و اگر در کار هر یک ار آنها دقیق شویم به عظمت قدرت عظیمی که تمام ، مصنوع و مخلوق ان هستند مبهوت متهیر خواهیم بود و در آستان عظمتش سجده ی  عبودیت خواهیم نمود .
در بین میلیون ها موجودات زنده ،حشره کوچکی را بنام زنبور عسل انتخاب کرده و در زندگانی و
حیات و اعمال شبانه روزی این حیوان ضعیف و درعین حال شگرف دقیق شده و مشاهده می کنیم که با نظم و ترتیب فراوان زندگی خود را با دقت و نکات بسیار قابل توجه اداره می نمایند.بیهوده نیست که قرن ها علما و دانشمندان جهان ،عمر خود را صرف دقت و رسیدگی در زندگانی حیوان و یا نباتی می نمایند زیرا کشف و دانستن هر یک از این رموز نتنها بر معلومات می افزاید بلکه خود عبرت برای بشر غافل است تا بداند او را بازیچه نگرفته و بیهوده  نیا فریده که بخورد و عیّش کند و هم نوع خود را آزرده و مالی از حرام و حلال گردآورد و بگذرد:بلکه برای او هم وظایفی مهم مقرر گشته که باید همان دقت انجام دهد ،تشریح زندگی زنبور عسل برای اینکه تا حدی خوان ندهی گرامی با زندگی و عملیات و طرز استفاده که از آن میتوان برد ، پی ببرد بشرح آن می پردازیم .
در اینجا نوشته ی  یک دانشمند بزرگ را یاد آور می شویم (از یک ساعت مطالعه در خود کندو،بر چندین ساعت مطالعه در کتاب خانه ترجیح خواهد داشت ).
تاریخچه
      زنبور عسل در قرن اولیه یعنی پس از پیدایش،به امر الهی که فرمود در شکاف صخره ها و غارها و شکم درختان کهن مسکن گزیده به زندگی و تولید عسل ،همان ماده شفا بخش که در قرآن کریم فرموده :ادامه میداده است کمکم انسانها در بر خورد با غارها و درختان لذت شیرینی این شهد طبیعی را چشیده و از ان استفاده نمودند و هر چه از ان بیشتر لذت بردند بیشتر در پی استفاده از این حشره بر آمدهو به فکر افتادند آنها را در دسترس داشته باشند و این بود که تنه درختان را که درآنها زنبور مسکن کرده بود بریده و نزدیک منازل و کشتزار استفاده ار آن کشف کرده و باز هم مطالعات و بررسی های لازم را ادامه میدهد .
   

فصل اول: كليات

1. تعريف موضوع:

با رشد و پیشرفت روز به روز بشر در زمینه های علوم مختلف و آشنایی با انواع گونه ها ی حشرات ، یکی از علومی که توانسته رشد چشم گیری در ضمینه علوم گیاهی و جانوری به خود ببیند علم پروش و نگهداری زنبوران مختلف است که توانسته است جای خود را در بین علوم مختلف به میزان قابل توجه ای تثبیت کند.
2. اهداف تحقيق
هدف از این تحقیق آشنایی با انواع زنبور عسل و پرورش آنها و آشنا کردن شما خواننده عزیز با چگونگی پرورش زنبور عسل.

3. اهميت تحقيق:
علاقه نسبی  و پرورش دادن زنبور و آشنایی با این نوع حشره.

4. فرضيات تحقيق:


5. محدوديت‌هاي تحقيق:

1.    نبودن زمان مناسب برای تحقیق

6. تعريف واژه‌ها و اصطلاحات تحقيق:
Bacillus larvae : نوعی باکتری که باعث بیماری لوک آمریکایی.
Streptococcus pluton : نوعی باکتری است که باعث بیماری لوک اروپایی.
Morator aeratulae : ویروسی که باعث بیماری کیسه فرم نوزادان.
Nsema apis : نوعی بیماری به نام نوزما است که باعث آن غذای آلوده است.
Micropbyle :سوراخی است که اسپرماتو زوئد ها برای عمل لقاح در آن نفوذ می کنند.

 


7. روش تحقيق:
الف. شیوه جمع آوری اطلاعات:
1. روش کتاب خانه ای
2 . اینترنت


ب. تاریخچه ی  تحقیق:
    پیرو متن

 

دانلود گزارش کاراموزی پرورش زنبور عسل

 


فصل دوم:
1.    پيشينه‌ي تحقيق «مباني نظري»
سابقه زنبور داری در ایران

     در ایران زنبور عسل سابقه زیاد دارد و قرنها پیش از اسلام زنبور را در ایران می شناختند و در قصص،افسانه ها و شاهنامه پرورش زنبور عسل را به دوران هوشنگ نسبت داده اند  و متاسفانه در طول چندین هزار سال تاریخ از این حیث هم ،ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم . در بدو امر، کندویی در کار نبوده و موم و عسل از جنگل می آورده اند ،چنانکه امروزه هم در نواحی جنگلی ایران معمول است .
   در جنگل ،زنبور عسل از درختهای کهن سال و پوسیده تو خالی استفاده نموده ،لانه خود را درآن می سازد از گرد گل و شیره گلهای درختان و گیاهان جنگلی برای تهیه عسل و موم و مصالح شانه بهرمند میگردد.
 
  انواع کندوهای بومی ایران
    معمولا در ایران کندوها از گل ،تنه درخت و سبد تهیه میشوند . از گل هم دو نوع که یکی بصورت سبد و یک نوع هم  بصورت  استوانه که هر دو نوع را در کوره پخته و بصورت سفال درمی‌آورند .سبدهای تر که هم بشکل استوانه یافت می شوند که روی انها را با مخلوتی از گل و سر گین گاو اندود میکنند وخلل و خرج آن را مي‌‌گيرند تا مانع نفوذ هوا يا حشرات به داخل آن بشود. كندوهاي چوبي هم از تنه‌ي درختان به شكل استوانه تخليه مي‌شوند كه داخل چوب را خالي كرده و سرو ته آن را با تخته مي‌پوشانند و در جلوي آن سوراخ كوچكي جهت پرواز زنبور تعبيه مي‌نمايند.

 

شروع زنبور داری
تهیه زنبور برای پرورش : برای شروع به زنبور داری و پرورش زنبور عسل باید از کندو دارها و پرورش دهندگان زنبور، اردو (بهره – بچه ) با کندو خریداری نمود . اردوی خریداری را میتوان در یک جعبه ریخت و روی آن را با پارچه نازکی پوشانیده و به مقصد حمل کرد و پس از رسیدن به مقصد جعبه را در یک محل خشک و تاریک گذاشته و فردای آن روز زنبوران را از جعبه خارج کرده و در کندو ریخت . خریداری کندو گرچه گران است ولی بیشتر محل اطمینان بوده و بصرفه و صلاح است .
موقع خریداری آن پائیز بهار است ولی بهار بسیار ترجیح دارد ، زیرا در بهار زنبوران از خطر زمستان گذشته ، وزن کندو هم به علت مصرف عسل آن کمتر است در پائیز گذشته از این که وزن کندو خیلی سنگین تر است احتمال هم دارد که در زمستان به علل مختلف زنبور آن تلف شود .

 

فصل سوم:

توجیح اقتصادی

 

توجیه اقتصادی طرح پرورش 200 فروندی کندوی زنبور عسل در طی 1 سال

  1. هزینه های ثابت :

ردیف

شرح

تعداد

واحد

قیمت واحد به ریال

قیمت کل به ریال

1

کندو با جمعیت فعال

200

کلنی

000/300

000/000/60

2

کندوی خالی

180

فروند

000/80

000/400/14

3

طبق

150

فروند

000/60

000/000/9

4

کلاه

2

عدد

000/5

000/10

5

دودی

2

عدد

000/25

000/50

6

اهرم

2

عدد

000/5

000/10

7

تخته موم بافی

1

عدد

000/30

000/30

8

موم دوز

1

عدد

000/20

000/20

9

برس نرم

2

عدد

000/5

000/10

10

چنگال پولک تراش

2

عدد

000/8

000/16

11

اکستراکتور

1

دستگاه

000/500

000/500

12

ظرف شربت خوری

180

عدد

000/2

000/36

13

قفس نگهداری ملکه

50

عدد

500/1

000/75

14

صافی عسل

1

دستگاه

000/400

000/400

15

شبکه مانع عبور ملکه

20

عدد

500/1

000/30

16

هزینه های پیش بینی نشده(5) %

 

 

 

000/000/3

 جمع کل

000/087/88

 

 

فصل چهارم:
خلاصه ، نتيجه‌گيري و پيشنهادها




سابقه زنبور داری در ایران:
     در ایران زنبور عسل سابقه زیاد دارد و قرنها پیش از اسلام زنبور را در ایران می شناختند و در قصص،افسانه ها و شاهنامه پرورش زنبور عسل را به دوران هوشنگ نسبت داده اند  و متاسفانه در طول چندین هزار سال تاریخ از این حیث هم ،ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم . در بدو امر، کندویی در کار نبوده و موم و عسل از جنگل می آورده اند ،چنانکه امروزه هم در نواحی جنگلی ایران معمول است .
   در جنگل ،زنبور عسل از درختهای کهن سال و پوسیده تو خالی استفاده نموده ،لانه خود را درآن می سازد از گرد گل و شیره گلهای درختان و گیاهان جنگلی برای تهیه عسل و موم و مصالح شانه بهرمند میگردد.
 انواع کندوهای بومی ایران
    معمولا در ایران کندوها از گل ،تنه درخت و سبد تهیه میشوند . از گل هم دو نوع که یکی بصورت سبد و یک نوع هم  بصورت  استوانه که هر دو نوع را در کوره پخته و بصورت سفال درمی‌آورند .سبدهای تر که هم بشکل استوانه یافت می شوند که روی انها را با مخلوتی از گل و سر گین گاو اندود میکنند وخلل و خرج آن را مي‌‌گيرند تا مانع نفوذ هوا يا حشرات به داخل آن بشود. كندوهاي چوبي هم از تنه‌ي درختان به شكل استوانه تخليه مي‌شوند كه داخل چوب را خالي كرده و سرو ته آن را با تخته مي‌پوشانند و در جلوي آن سوراخ كوچكي جهت پرواز زنبور تعبيه مي‌نمايند.
ملکه:
    ملکه مادر در تمام زنبورهاست،تخم میگذارد و تکثیر نوع میکند . ملکه عموماٌدر کندوها فرد و تک است و به چندین سبب نمی تواند بیش از یکی باشد. اولاٌ اگر دو یا چند ملکه در کندو یافت شود خود انها با هم نزاع نموده ،بالاخره یکی در جنگ غالب و دیگران مغلوب شده و از بین می روند.  دوم در صورت تعدادی ملکه ، خود زنبوران کارگر ملکه زائد را که طبعاٌ پیر و یا ضعیف است هلاک می سازند و حتی در موقع بوجود آمدن ملکه جوان ملکه پیر را معدوم می سازند .

دانلود فایل کاراموزی زنبور عسل دانلود گزارش کاراموزی پرورش زنبور عسل  دانلود طرح توجیهی پرورش زنبور عسل تاریخچه زنبور عسل   شروع زنبور داری ,بيماري هاي زنبور عسل و درمان آنها
 

برای دریافت کامل فایل با پرداخت انلاین , انلاین دانلود کنید.

قالب فایل :word  --- تعداد صفحات : 31 صفحه

روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر

قیمت : 10 هزار تومان

قیمت : 5 هزار تومان

 

بنی حسن مهدی بازدید : 4341 دوشنبه 28 مهر 1393 نظرات ()
موضوع: روش های جمع اوری و نگهداری و اتاله کردن حشرات
 
قالب فایل :word ------تعداد صفحات :27 صفحه
هر متخصص حشره‌شناسی پزشکی، در حین انجام تحقیقات صحرایی مجبور به صید کردن نمونه‌ها و کار با آنهاست. این کار معمولاً شامل جمع‌آوری و نگهداری نمونه‌ها با روش‌های خاصی است که عمدتاً، و گاهی اوقات تنها روش‌هایی هستند که برای مطالعه گروه خاصی از بندپایان به کار می‌روند. این روش‌ها برای گروههای مختلف حشرات مهم پزشکی و همچنین در نقاط مختلف، متفاوت هستند. بنابراین، در ذیل به شرح برخی از نکات اساسی در این مورد می‌پردازیم و روش‌های تخصصی در فصل مربوط به هر گروه ارائه گردیده است.
این وسایل از ساده‌ترین ابزار، از قبیل توری‌های حشره‌شناسی و لوله‌های صید، تا تله های بسیار تخصصی که برای اهداف خاصی به کار می‌رود، متفاوتند. نمونه‌گیری عبارتست از جمع‌آوری نمونه‌ها با یک روش استاندارد به منظور انجام مطالعه کمّی، که در آن می‌توان از ابزار بسیار متفاوتی استفاده نمود. در این قسمت فقط برخی از نکات ساده و اساسی که به صورت روتین مورد استفاده بوده و برای صید لازم هستند، مورد بررسی قرار گرفته‌اند. انواع مختلف تله‌ها برای صید حشرات به منظور انجام تحقیقات خاص به کار رفته‌اند. برخی از آنها حشرات را به صورت انفرادی و از طریق مکانیکی به دام می‌اندازند مثل تله‌های مکنده)، در حالیکه سایرین با استفاده از مواد جلب کننده از قبیل نور، دی‌اکسیدکربن و یا بوی بدن میزبان آنها را صید می‌کنند.
توری‌های حشره‌ گیری دستی معمولاً شامل یک کیسه ساخته شده از توری‌های دارای سوراخ‌های ریز هستند که به دور یک قاب دایره‌ای متصل گردیده است. این قاب از جنس آلومینیوم بوده و طوری طراحی شده که می‌توان در موقع عدم استفاده، آن را از هم جدا نمود. به دلیل ریز بودن جثه اکثر حشرات و بندپایان مهم پزشکی، توری‌ها معمولاً در حشره‌شناسی پزشکی ارزش محدودی دارند. با وجود این، در مورد جمع‌آوری پشه‌ها از طریق حرکت جارویی بر روی رویش گیاهی و صید مگس‌های تسه‌تسه از روی میزبانهایشان، از آن‌ها استفاده می‌شود. هدف صید، مشخص کننده نوع مناسب توری است. در مورد حشرات مهم پزشکی، کار با کیسه‌های توری سفید راحت تر است، در حالی که برای جمع‌آوری پروانه‌ها توری سیاه طرفدار بیشتری دارد.
 
توری برای جمع آوری حشرات
توری و وسایل جمع اوری حشرات
وسیله جمع‌آوری مهم دیگر در حشره‌شناسی پزشکی، آسپیراتور است. این وسیله که انواع مختلفی هم دارد، برای جمع‌آوری پشه‌ها و پشه‌خاکی‌ها از اماکن استراحتشان و حتی برای جمع‌آوری اکتوپارازیت‌هایی که وادار به ترک میزبانهایشان می‌شوند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
دو نمونه آسپیراتور –  مخزن دار (سمت راست) و ساده (سمت چپ)
آسپیراتورها وسایل ساده، ولی مؤثری هستند که حشرات کوچک را از طریق مکیدن به داخل، صید می‌کنند. عمل مکش هوا هم توسط دهان فرد جمع‌آوری کننده و هم با وسایل حبابی شکل پلاستیکی صورت می‌گیرد. در برخی موارد هم فَن‌های کوچکی که با نیروی باتری کار می‌کنند، این عمل را به عهده دارند. ساده‌ترین نوع آسپیراتور، یک لوله شیشه‌ای یا پلاستیکی شفاف به طول حدود ۲۵ سانتیمتر است که یک توری بر روی یک انتهای آن قرار گرفته و بر روی توری یک لوله بلند قابل انعطاف متصل شده است. انتهای دیگر لوله پلاستیکی قابل انعطاف در دهان فرد جمع‌آوری کننده قرار می‌گیرد و با عمل مکش هوا، حشرات را می‌توان به سادگی درون لوله شیشه‌ای کشید.
 
اسپیراتور جمع اوری حشرات
نوع دیگر آسپیراتور دارای یک قسمت شیشه‌ای یا لوله پلاستیکی به طول حدود ۱۵-۱۰ سانتیمتر است که دو انتهای آن توسط یک درپوش مسدود شده‌اند. یک لوله شیشه‌ای باریک که در هر دو انتها باز است از این درپوش عبور داده می‌شود. در کنار این لوله یک لوله پلاستیکی وجود دارد و حشرات از طریق انتهای لوله باریک دیگری وارد محفظه می‌شوند. یک تکه توری که روی انتهای داخلی لوله مکش قرار دارد، جلوی ورود نمونه‌ها را از محفظه به داخل حلق فرد جمع‌آوری کننده می‌گیرد.
بسیاری از حشرات مهم پزشکی را می‌توان حتی بدون استفاده از توری یا آسپیراتور و از طریق قرار دادن یک لوله آزمایش بدون لبه بر روی آنها که در حال استراحت یا خونخواری هستند، صید نمود. لوله‌ها یا ویال‌های دارای اندازه و شکل مختلف برای این کار مناسب هستند.
حشرات کوچک مثل پشه‌خاکی‌ها و میدج‌های Culocoides را می‌توان از طریق الکتریسیته ساکن که در لوله‌های پلاستیکی ایجاد می‌شود، به آنها چسباند و جمع‌آوری نمود؛ به ویژه این کار را می‌توان با لوله‌های ساخته شده از جنس پلی استیرن شفاف به خوبی انجام داد.
 
کشتن و نگهداری نمونه‌ها
مهمترین نکته‌ای که باید در حین کشتن و نگهداری نمونه مد نظر داشت، ویژگی‌هایی است که برای تشخیص آن به کار می‌روند. عدم توجه به این نکته در هر یک از مراحل اولیه می‌تواند تعداد زیادی از نمونه‌هایی را که به دقت جمع‌آوری شده‌اند، غیر قابل استفاده سازد. به عنوان مثال، پشه‌ها نباید در مایعات نگهداری شوند و یا توسط آنها جمع‌آوری گردند؛ زیرا فلس‌هایی را که بدن و بال‌هایشان را پوشانده از دست خواهند داد و این کار، تشخیص آنها را تقریباً غیر ممکن می‌سازد. همچنین کیفیت نمونه در بسیاری از حشرات و سایر بندپایان در صورتی که گذاشته شوند تا بمیرند، پایین خواهد آمد. برای شناسایی یا ذخیره طولانی مدت به صورت نمونه‌های مورد استفاده در شناسایی سایر نمونه‌ها (نمونه‌های مرجع)، باید آنها را از طریق تماس دادن با یکی از ترکیبات کشندة استاندارد، کشت. این مواد شامل استات اتیل، اتر، تتراکلرواتان و کلروفرم هستند که می‌توان آنها را روی یک تکه پنبه ریخت و پنبه آغشته را به همراه نمونه در یک بطری یا لوله شیشه‌ای گذاشت. حشرات را می‌توان از طریق سرما دادن (فریز کردن) نیز کشت (اگر چنین امکاناتی در شرایط صحرایی وجود داشته باشد). همچنین به عنوان آخرین راهکار می‌توان نمونه‌ها را از طریق تماس با دود سیگار کشت، اما توجه داشته باشید در این روش، لوازم به دود سیگار آلوده می‌شوندو برای جمع‌آوری‌های بعدی حشرات به صورت زنده، باید این نکته را مد نظر داشت. راه دیگر برای کشتن نمونه‌ها، استفاده از گرمای شدید نور آفتاب است. لاروها را می‌توان با انداختن در الکل کشت. افراد بالغ بندپایان کوچک را نیز می‌توان در الکل یا به صورت مونته در لام نگهداری نمود. لاروهای بزرگ دوبالان (مثل لارو مگس‌های موسیده یا کالیفوریده) را به به خوبی در آب جوش می‌توان کشت. نمونه‌ها در آب جوش شکل خود را حفظ می‌کنند و چروکیده نمی‌شوند. بخار حاصل از مایعات کشنده بر روی دیواره‌های بطری‌ها و لوله‌های مرگ، به ویژه در شرایط گرم نواحی گرمسیری، باقی می‌ماند و رعایت این نکته مهم است که نمونه‌ها به محض مردن باید برای سوزن زدن از شیشه مرگ خارج شوند. نمونه‌ها باید بلافاصله پس از مرگ، اندازه‌گیری و سوزن زده شوند و یا به روش دیگری ذخیره گردند تا از چروکیده و یا شکننده شدن زیاد آنها جلوگیری به عمل آید. این عمل به ویژه در مورد هر نمونه‌ای که در معرض کلروفرم قرار گرفته، باید انجام شود؛ ‌چون این ماده کشنده به سرعت بدن حشرات را سفت و شکننده می‌سازد.
 
شیشه سم که برای کشتن حشرات جمع آوری شده مورد استفاده قرار می گیرد
 
سه روش اساسی نگهداری که به صورت عمومی مورد استفاده‌اند، عبارتند از: خشک، غوطه‌ور در مایع و مونته در لام.
نگهداری به صورت خشک، برای چندین گروه از بندپایان ناقل (پشه‌ها، مگس‌های سیاه، مگس‌های اسب و مگس‌های blowfly-) مطلوب و در برخی موارد ضروری است. اسکلت خارجی سخت بدن آنها اغلب ویژگی‌های مرفولوژیکی خارجی خود را حفظ می‌کند و این حشرات معمولاً به صورت سوزن زده شده نگهداری می‌شوند. نمونه‌های بزرگ (مثل مگس اسب جنس Tabanus) را می‌توان مستقیماً با روش‌های بالا مونته کرد، اما در مورد نمونه‌های کوچک لازم است که اول روی یک سوزن بسیار ریز سوزن زده شوند و سپس بر روی پایه قرار گیرند. یعنی نمونه‌هایی که با سوزن‌های بسیار ریز سوزن زده شده اند؛ روی قطعات کوچکی از موادی از قبیل پلی‌اورتان مونته می‌شوند و سپس این قطعات روی یک سوزن حمل کننده بلند فیکس می‌شوند. برای جلوگیری از خطر آسیب دیدن و شکستن، نمونه باید در نزدیکی وسط سوزن بسیار ریز فیکس شود. گاهی اوقات دیده می‌شود که برای مونته نمونه ابتدا سوزن بسیار ریز از پایه بلند عبور داده می‌شود و سپس نمونه به صورت اریب روی گوشه سوزن بسیار ریز قرار می‌گیرد. از این روش هرگز نباید استفاده شود. میکروسوزن‌های استیل ضد زنگ در چندین اندازه و قطر مختلف، برای نمونه‌های با اندازه‌های مختلف ساخته شده‌اند. کار با چنین سوزن‌هایی توسط پنس انجام می‌شود. روش مورد استفاده برای نمونه‌های کوچک، چسباندن آنها به قطعات کارت است. از به کار بردن سلولوئید و یا سایر مواد باید خودداری شود، چرا که نمونه‌ها اغلب پس از خشک شدن ماده چسبدار از بین می‌روند
 
جمع اوری و نگهداری و اتاله کردن حشرات
 
روش دانلود فایل :
 
1.کلیک بر گزینه خرید.
 
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
 
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
 
4.دانلود فایل مورد نظر
 
خرید انلاین = دانلود انلاین
بنی حسن مهدی بازدید : 3443 یکشنبه 30 شهريور 1393 نظرات ()

موضوع: گزارش کار کاراموزی حضور در گاوداری شیری به همراه نمونه طرح توجیهی

فرمت فایل دانلود:word         تعداد :  93 صفحه.

سه فصل مهم این کاراموزی:

1) یک طرح توجیهی گاوداری شیری

2) بررسی گاوداری .تاریخچه انواع نژاد بیماری ها و تلقیح از لحاظ تئوری به همراه تصاویر

3)کلیه فعالیت هایی که یک کاراموزی در مدت 240 ساعت در یک گاوداری انجام میدهد.با گفتار روان .

خلاصه قسمت های مختلف:


گزارش کارآموزی گاوداری:شیری تاریخچه گاوداری

اهمیت اقتصادی گاو :
می توان ادعا کرد که گاو مهمترین حیوانی است که به وسیله ی بشر اهلی شده است فراورده های گاو از شیر،گوشت ،پوست ،مدفوع تا اندامهای درونی آن هر یک به نوبه ی خود مورد استفاده قرار می گیرند شاید کمتر حیوانی را بتوان یافت که تااین اندازه برای بشر مفید باشد . نزدیک به 1200 میلیون رأس گاو در دنیا وجود دارد که بیش از نیمی از آنها در نواحی گرمسیری به سر می برند واز این تعداد نزدیک به 40 درصد را گاوهای هندوستان تشکیل می دهند

نژادها:
نژادهای گاو بسیارند. نژادهای معروف گاوهای ایرانی عبارت‌اند از:
     نژادهای جنگلی یاساحلی که مخصوص نواحی گیلان ومازندران وگرگان است، نژاد کوهستان که گاوهای سراب واردبیل ودیگر نواحی آذربایجان از آن نژادند.
     نژادهای گاوهای اروپایی عبارت‌اند از: نژاد انگوس، نژاد دورهام، نژاد فراند، نژاد گارن، نژاد گاسکون، نژاد لیموزن، نژاد هرفورد، و نژادهای هلندی ودانمارکی و نیوزلندی و غیره.

 

دانلود گزارش کار کاراموزی حضور در گاوداری شیری


نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاو های شیری:                               
سطح درآمد یک واحد گاوداری بستگی به میزان تولید و هزینه های آن دارد که از این میان خوراک مصرفی با حدود 65-60 درصد بیشترین نسبت هزینه هارا به خود اختصاص می دهد. بنابراین هر چقدر گاوهایی با ظرفیت های تولیدی بیشتری نگهداری شده و زمینه ی بروز توانایی های آنها نیز مساعد گردیده و هزینه های غذایی کاهش یابد حرفه ی گاوداری از سود آوری بیشتری برخوردار خواهد بود .
مدیران موفق واحد های تولید دامی با عجین نمودن هنر و تجربه ی گذشتگان با علوم پیشرفته ی تغذیه ای امروزی كه آمیزه ای جالب توجهی را تحت عنوان مدیریت تغذیه ای به وجود آورده اند که با کاربرد علمی این برنامه  ها در مزارع دامپروری و با سود آورنمودن این بخش تولیدی برای سرمایه گذاران این واحد ها كه زمینه ی مطمئنی در رابطه با تضمین اقتصادی فعالیتشان فراهم می آورند . مدیران مذبور عمده علت موفقیتشان را علم وعلاقه به زمینه ی مورد فعالیت و تحت نظر گرفتن نکات ریزی می دانند که اگر چه ساده و عملی هستند ولی اغلب از دید افراد پنهان مانده و یا به مورد اجراگذاشته نمی شوند . در ذیل به تعدادی از آنها که می توانند در زمینه ی تغذیه کاربردی گاوهای شیری مفید و سودمند باشند كه اشاره می شود :
نکات عمومی در تغذیه گاوهای شیری :
 1- گاوها را بر اساس مرحله ی شیرواری یا میزان تولید كه دسته بندی نموده و و بر اساس نیازهایشان تغذیه نمایند .
2-  در طول سال از برنامه ی تغذیه ای که اقتصادی و متعادل شده باشد و بتواند نیازهای حیوان را برآورده نماید استفاده کنید .
3-  جهت مصرف حداکثر میزان خوراک اختصاصی كه خوش خوراکی جیره مد نظر بوده و برای این منظور از اقلام خوراکی متنوع و با کیفیت خوب استفاده نمایید .
4- دستگاه گوارش گاوها از قسمت های بسیار فعال بدن هستند برای کار بهتر این دستگاه از دادن مواد معین غافل نباشید .
5-  دفعات خوراکی دادن به گاوها را تنظیم نموده و مطابق برنامه عمل نمایید .
6- گاوها علاقه خاصی به استفاده از علوفه های تازه و آب دار دارند كه در صورت در دسترس و ارزان بودن در تغذیه ی آن را به کار ببرید .
7- ترکیبات مواد مغذی اقلام خوراکی متنوع و متغییر است . با آنالیز آزمایشگاهی آنها از اجزای مواد مغذی جیره ی فرموله شده اطمینان حاصل نمایید .


شستشوي جنين :
پس از اينكه عمل همزمان سازي فعلي و سوپر اوولاسيون صورت گرفت و تخمك ها به شكل جنين درآمدند بايستي طي عمل شستشوي جنين ها جمع آوري شوند . براي انجام عمل شستشوي جنين از ماده شوينده مخصوص كه معمولاً حاوي محلول نمكي بافر فسفات +4 درصد آلبومن سرم گاوي است استفاده مي شود . براي انجام عمل شستشو از يك سوند يا كاتتركه به نام سوند فولي معروف است استفاده مي شود . اين سوند را اول بايستي ضد عفوني كرده سپس به شاخ رحم گاو دهنده جنين وارد نموده و عمل عمل شستشوي را انجام داد .
سوند فولي داراري 3 كانال مي باشد. كانال اول مخصوص دميدن هوا است تا قسمت بادكنكي كه در انتهاي اين كانال است متورم شده و باد شود تا هم باعث تثبيت سوند فولي در شاخ رحم شده و هم مانع بازگشت مايع شستشوي جنين از طرف شاخ رحم به بدنه رحم بشود . كانال دوم مخصوص ارسال ماده شوينده مذكور به طرف شاخ رحم است . كانال سوم مخصوص خروج جنين ها به همراه ماده شوينده مي باشد كه به داخل لوله آزمايش يا محيط كشت كه حاوي (محلول نمكي با فرفسفات +4 درصد آلبومن سرم گاوي ) مي باشد ريخته مي شود . چون غلظت جنين ها بالاتر از غلظت محيط كشت مي باشد ، جنين ها در عرض 2 دقيقه در ته ظرف ته نشين شده و بايستي حدود 10 دقيقه محيط كشت حاوي جنين را در جاي ثابت و بدون حركت نگهداري نمود . سپس جنين ها را در زير ميكروسكوپ مورد بررسي قرار داده و آنها را ارزيابي كرده و سپس درجه بندي مي كنند كه از جنين درجه 1 (عالي )تا جنين فاسد يا مرده طبقه بندي مي شوند . جنينهاي درجه 1 را مي توان منجمد كرده و براي مصارف دوره هاي بعدي نگهداري نمود ولي جنين هاي درجه 2 يا درجه 3 را مي توان همان روز جنين  گيري به گاوهاي گيرنده انتقال داد.

برنامه علوفه اي گاو خشك :
برنامه هاي علوفه اي مختلفي براي دوره خشك گاوهاي شيرده مورد استفاده قرار ميگيرد ،اما اطلاعات راجع تاثير آنها بروقوع LDA محدود است . محققان پورديوميزان وقوع 5/3، 10 و10 درصد براي LDA در برنامه هاي علوفه اي گاو خشك حاصل ازمصرف جيره هاي علوفه خشك خرد شده ،سيلوي محصولات علوفه اي و سيلوي ذرت گزارش كردند .

مفهوم فحلي:
پديده فحلي ، فاصله زماني است كه در طول آن حيوان ماده سر پا مي ايستد تا با حيوان نر جفتگيري كند .اين حالت متعاقب تغييرات هورمونها و به خصوص هورمون استروژن رخ مي دهد. بنابراين فحلي يك پديده رفتاري محسوب مي شود. در صورتيكه زمان بروز فحلي بموقع تشخيص داده نشود و گاو بموقع تلقيح نگردد، دست كم به اندازه يك چرخه فحلي، فاصله گوساله زائي افزايش خواهد يافت. بنابراين مديريت و تشخيص گاو فحل از لحاظ اقتصادي بسيار حائز اهميت مي باشد و مديران واحدهاي پرورش گاوهاي شيرده بايد از تمام امكانات موجود براي تشخيص گاوهاي فحل استفاده كنند. با توجه به توسعه تكنيك تلقيح مصنوعي، به جاي گاو نر خود گاودار بايد عمل فحل يابي را انجام دهد و اينجاست كه بسياري از اشتباهات مديريتي موثر بر باروري گله آشكار مي شود. مشكل مربوط به تشخيص فحلي در گاوهاي ماده به خاطر كوتاه و متغير بودن طول دوره فحلي مي باشد.

مسائلی در مورد تلقیح مصنوعی
 چه موقع تلقیح نماییم ؟
زمان مناسب تلقیح گاو بسته به این است که اولین ایستا فحلی چه زمان اتفاق افتاده باشد برای دستیابی به بهترین نرخ آبستنی باید گاوها و تلیسه ها را از بین ده تا چهارده ساعت پس از مشاهده اولین ایستا فحلی تلقیح نمود یعنی گاوهائی که اولین ایستا فحلی آنها در صبح اتفاق افتاده باشد باید در اواخر بعداز ظهر تلقیح نمود و گاوهائیکه در عصر فحل شده اند لازم است صبح روز بعد (قبل از ساعت 10 )تلقیح شوند این روش قانون صبح _بعد از ظهر میگویند .


توضیحات تکمیلی مهم برای یادگیری بهتر به طور زبان گفتار:


این گاوداری دارای 300 راس دوشا-60 راس گاو خشک-50 راس پابه ماه-450 راس گوساله شیری- و 80 راس گوساله نر میباشد.
امروز به همراه مهندس به گاوداری رفتیم
و مهندس گفت مهمترین نکته کلیدی یک گاوداری خوب داشتن بهترین جیره است
وکلام صحبتش را از نوع جیره.و این نکته که جیره در افزایش سوددهی.و تاثیر ان در کاهش بیماری ها برایم گفت.و خلاصه من را به اینکه درسته داشتن جیره خوب هزینه بر است.ولی جیره مناسب هزینه خودش را از طریق کاهش بیماری ها و افزایش مقاومت و همچنین باردهی بیشتر تاثیر خودش را نشان میدهد من را مجاب کرد
از روش های جیره نویسی گفت و من هم که جیره نویسی را به طور تئوری به خوبی یاد گرفته بودم امروز به طور تجربی یاد گرفتم
چند تا سوال پرسید درباره ی تفاوت جیره ی بین تازه زاها با پر تولید ها. سوالش ساده ولی بنیادین بود.
و در جواب:
_ جیره ی گاو خشک سه هفته قبل از زایمان تا سه هفته بعد از زایمان 1.5kcal/kgDMو  15 درصد پروتئین به ازای هر کیلوگرم ماده خشک داره بعد از این مدت  این مقدار میرسه به 2kcal/kgDM  و حدود 17 درصد پروتئین در کیلوگرم ماده خشک.
در مورد مبحث جیره کلی با مهندس بحث کردیم و به نتیجه رسیدیم.
واز انجاکه مهندس تاکید داشت جیره مبحث مهمی هست گفت در روز های دیگر هم به طور کامل تر توضیح میدم
_روز سوم:
امروز مثل روز های قبل رفتم گاوداری.مهندس هنوز نیومده بود
اولش رفتم داخل جایگاه گوساله ها؛ طبق معمول روز های قبل، فرقون رو برداشتم تا برای گاوای سوپر سیلوی ذرت بریزم؛ سرکارگر بهم گفت از امروز مهندس سیلو رو زیاد کرده بخاطر همین شما 4 تا فرقون اضافه بریز؛ جلوی سیلو که داشتیم با هم بار میزدیم گفتم این زیاد کردن سیلوی ذررت چه دلیلی داشته؟ گفتش یونجه رو کم کردیم و سیلو رو اضافه کردیم چون کم کم قیمت یونجه داره میره بالا. تا قبل از این قیمت یونجه و ذرت با هم برابر بود.
به همراه سرکارگر رفتیم به انبار توی انبار دان بعضی چیزا رو قبلا هم دیده بودم و می شناختم حتی کاربردش رو هم میدونستم ولی خیلی چیزای دیگه بود که تا اون موقع ندیده بودم.روی ترازو یه برگه نظرمو جلب کرد ترکیبات کنسانتره بود به همراه مقدارش؛ تصمیم گرفتم همه اون ترکیبات را بنویسم و در مورد اونها از مهندس تحقیق کنم. فقط یه توضیح مختصر میدم.


هفته هشتم:
این مطلبو اخر کار نوشتم چون خیلی زیاد در مدت کار اموزی جالب و مفید بود
هفته ای دو تا سه بار هم با این جریان برخورد داشتم. میخوام از زایمان گاو ها بگم.
با انواع زایمان و مشکلاتش در این مدت برخورد کردم که خلاصه هرکدام را مینویسم
تجربه اول از زایمان درگاوداری که همراه مهندس بودم
در گاوداری دهکده شیر به دلیل وسعت زیاد در هر هفته حدودا 15 زایمان داریم.که یک کارگر مخصوص زایش دام ها استخدام شده بود که گاو هایی را که در زمان زایش بودن به اتاق زایش انتقال میداد.
90 درصد گاوهای شکم بالا بدون نیاز به کمک زایمان میکردن.ولی 40 درصد تلیشه ها به کمک نیازداشتن و سخت زایی میشدن.

مهندس گفت این 2 تا گاوا رو نگا کن چرا اینقدر میپیچن به خودشون؟ اِ این یکی رو ببین دراز کشید رو زمین.
از مهندس پرسیدم این دوتا میخوان زایمان کنن؟
:یکیش آره ولی اون یکی دیگه صبح زایمان کرده الان زمین گیر شده

اونی که می خواست زایمان کنه هی پاشو می کوبید به زمین؛ رفته بود تو آخور کم تولیدا.

 


فهرست:
تاريخچه گاوداری .................................................................................................5
اهمیت اقتصادی گاو ............................................................................................6
ساختار بدنی.......................................................................................................7
نژادها..................................................................................................................7
وضعیت بدنی در گاوهای شیری................................................................................8
نکات کاربردی در مدیریت تغذیه ای گاو های شیری.......................................................15      
تغذیه ی دوره ای گاوهای شیری.............................................................................16
آنستروس و استروس در گاوهاي شيري ...................................................................23
تشخيص مشكل  (معضل) .....................................................................................24
تکنیک انتغال جنین درگاو.........................................................................................26
همزمان سازي فحلي............................................................................................27
شستشوي جنين ................................................................................................29
انجماد جنين.........................................................................................................30
روش هاي انجام عمل ET........................................................................................31
پیشگیری از جا به جایی شیردان ..............................................................................33
اختلالات پس از زایمان ...........................................................................................35
شرایط بدنی گاو....................................................................................................35
افزايش تدريجي تغذيه با كنسانتره ...........................................................................36
تغذيه با كنسانتره بعد از زايمان ................................................................................37
هيپوكلسيمي (كاهش كلسيم خون)............................................................................38
شكل فيزيكي جيره .................................................................................................39
برنامه علوفه اي گاو خشك ...........................................................................................40
مديريت اخور..............................................................................................................41
كليدهاي مناسب براي مديريت توليد مثل گاوهاي شيرده ..................................................43
مفهوم فحلي ............................................................................................................43
علائم و نشانه هاي فحلي.............................................................................................45
مسائلی در مورد تلقیح مصنوعی ....................................................................................47
چه موقع فحل یابی کنیم .............................................................................................48
البوم تصاویر...............................................................................................................51
تصاویر قدم به قدم تلقیح مصنوعی..................................................................................57
کارهای انجام شده در گاوداری........................................................................................59
نتيجه گيري ................................................................................................................70
منابع..........................................................................................................................71
 به همراه یک طرح توجیهی گاوداری شیری 50 راسی به تعداد 25 صفحه

 

روش دانلود فایل :
 
1.کلیک گزینه خرید.
2.پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
3.کلیک بر گزینه ( بازگشت به سایت  پذیرنده )
4.دانلود فایل مورد نظر

بنی حسن مهدی بازدید : 2559 یکشنبه 23 شهريور 1393 نظرات ()

موضوع کاراموزی:گزارش کاراموزی و فعالیت در مرغداری گوشتی.

بررسی کامل بیماری های مرغ و درمان انها

بررسی مرغداری و مطالب تئوری به طور کامل

بررسی کلیه فعالیت هایی شما در مدت کاراموزی به طور روزانه در 45 روز انجام می دهید.با سبک روان.

قالب فایل:word       تعداد:104 صفحه

خلاصه قسمت های گزارش کار:

مقدمه:  

اهميت گوشت طيور در تغذيه انسان

گوشت طيور به عنوان يك منبع غني پروتئين در سال هاي اخير به طور وسيعي در تغذيه انسان در دنيا و در كشور ما مورد استفاده قرار گرفته است به طوري كه در بعضي از كشورها كه از نظر شرايط طبيعي و كمبود مرتع دچار مضيقه هستند گوشت طيور به سرعت جانشين گوشت دام هاي ديگر شده است.
ارزش غذايي گوشت مرغ: مي دانيم كه منظور اصلي استفاده از گوشت در جيره هاي غذايي انسان تامين پروتئين مورد نياز بدن است.
طبقه بندي گوشت طيور
پرندگاني كه براي توليد گوشت پرورش داده مي شوند عبارتند از انواع مرغ، بوقلمون، غاز، اردك، و اخيرا بلدرچين قسمت اعظم فعاليت براي توليد گوشت در پرندگان در روي مرغ متمركز شده اند و بعد از آن به ترتيب، بوقلمون، اردك و غاز قرار گرفته است. در سال هاي اخير به علت اصلاح نژاد و كارهاي ژنتيكي كه از نظر بهبود كميت و كيفيت گوشت مرغ انجام گرفته است نژادها و نوع تيپ هاي مختلفي بسته به سليقه بازار بوجود آمده است كه هر نوع داراي اختصاصات بخود مي باشد از اين رو امروزه در بازارهاي دنيا و ايران انواع مختلف گوشت مرغ وجود دارد.

گزارش کار حضور در مرغداری


آنفلانزای فوق حاد طیور
 این بیماری یکی از مهمترین خطرناکترین و مسری ترین بیماریهای ویروسی می باشد .ویروس آنفلانزا در طیور ایجاد بیماری مینماید و تحت تیپ های مختلفی دارد که نوع H5 و H7 فرم بسیار شدید بیماری را ایجاد می نماید .
مخازن بیماری
پرندگان ابزی و وحشی بدون ابتلا به بیماری می توانند ویروس را تا مسافت طولانی انتشار دهند خوک نیز بعنوان یک مخزن می تواند ماده ژنتیکی ویروسهای انسانی و مرغی را مخلوط نموده و در نهایت تحت تیپ های جدیدی ایجاد نماید و از نظر بیماری زایی برای انسان و طیور خطرناک باشد .
میزبان ها
پرندگان زینتی ، مرغ ، خروس ، بوقلمون ، شتر مرغ و مرغ شاخدار به بیماری حساس می باشند .
علائم بیماری
1-     انتشار سریع بیماری در گله
2-     کاهش شدید و روبه رشد تلفات
3-     کاهش شدید مصرف دان
4-     افت شدید تولید در مرغ تخمگذار
5-     علائم تنفسی حاد
6-     سیانوزه شدن تاج و ریش و خونریزی در ساق پا

پیشگیری و کنترل بیماری
با توجه به اینکه واکسیناسیون به تنهایی نمی توانند ایمنی صددرصد ایجاد نماید بنابراین رعایت نکات بهداشتی و قرنطینه ای نیز اهمیت بسزایی دارد .

فعالیت در روز های کاراموزی:

(روز 27 دوره ی پرورش)                عنوان : شستن آبخوری ها و اضافه کردن پوشال به                                                                   بستر
در این روز اقدام به جمع آوری منطقه ای آبخوری ها کردیم و سپس به کمک پمپ فشار قوی اقدام به شستشو آبخوری ها کردیم که این کار را فقط برای یک سالن انجام دادیم علاوه بر این اقدام به پوشال ریزی در قسمت هایی که خیس شده بودند کردیم
 
 
( روز 28 دوره ی پرورش )            عنوان : افزایش ارتفاع دانخوری ها + باز کردن لوله                                                                  های آب گرفته شده با تلمبه
در این روز اقدام به بازدید اولیه از سالن و جوجه ها کردیم که طی این بررسی تصمیم به افزایش ارتفاع دانخوری ها و آبخوری ها مطابق با ارتفاع پشتی جوجه ها کردیم که طی این کار متوجه شدیم بعضی از آبخوری ها با مشکل روبرو شده اند به طوریکه در قسمت انتهایی سالن آب آبخوری ها کم شده بود که با صحبت کردن با آقای علیپور در مورد این موضوع متوجه شدیم که در قسمت انتهایی سالن لوله ها توسط اجسام خارجی پر شده اند که برای باز کردن لوله ها اقدام به استفاده از تلمبه کردیم که به وسیله ی فشار هوا اجسام خارجی از لوله ها خارج شد
 
 ( روز 29 دوره ی پرورش )             عنوان : نوبت دوم واکسن نیوکاسل سویه ی لاسوتا
این روز نوبت دوم واکسن نیوکاسل سویه ی لاسوتا بود که به همین دلیل صبح زود به مرغداری رفتیم وبه واکسیناتورها در واکسینه کردن جوجه ها کمک کردیم که در ابتدای کار اقدام به پن بندی موضعی سالن کردیم تا جوجه ها به راحتی گرفته شوند ( واکسن به صورت قطره ی چشمی بود)

فهرست:


-مقدمه
 
-تاریخچه
 
-دیدگاه مرغداری رقابتی و تجارتی
 
-بازنگری و دگرگونی معماری و مدل کسب و کار صنعت طیور
 
-نژادهاي مخصوص جوجه گوشتي
 
-برنامه های نوردهی و خاموشی درجوجه های گوشتی:
 
-مطالبی درباره نور و روشنایی
 
-بیماریهای تنفسی و نقش برنامه های نوردهی
 
-بیماری کوکسیدیوز و اثرات برنامه نوردهی متناوب
 
-سیستم هورمونی و نقش برنامه های نوردهی در تحریک آن
 
-شرايط و ضوابط احداث سالن جهت مرغداري:
 
-بررسی انواع سالن
 
-روش آماده سازی و پاکسازی مرغداری برای جوجه ریزی:
 
-محل استقرار هوا کش ها
 
-اقدامات بهداشتی:
 
-دارو:
 
-کنترل سلامت گله
 
-تغذیه
 
-نگهداری دان
 
-جيره نويسي و تغذيه
 
-تغییرات ناگهانی دما
 
-طراحی آشیانه
 
-اقدامات لازم در زمان جوجه‌ریزی
 
-کیفیت جوجه‌ها
 
-دانخوری وتامین اب
 
-دمای مورد نیاز گله
 
-استرس حرارتی
 
-بستر مناسب و شرایط آن
 
-مزایای برنامه نوری متناوب
 
-مصرف آب
 
-فیزیولوژی ظیور
 
-تغذية مرغ
 
-تخمین بهترین زمان واکسیناسیون گامبورو با استفاده از فرمول دونترDeventer):
 
-شرح فورمول فرمول دونتر
 
-نمونه بیماریهای طیور
 
-علائم بیماری
 
-آنفلوانزاي پرندگان
 
-واكسيناسيون
 
-بررسی کلیه بیماری ها و روش های درمان و پیشگیری انها
 

-کلیه فعالیت های من در مدت 45 روز در مرغداری به گفتار روان

دانلود فایل کاراموزی حضور و فعالیت در مرغداری گوشتی به طور جامع word,کاراموزی حضور در مرغداری,دانلود کاراموزی کشاورزی,مرغداری,تخمی,گوشتی,فایل,رایگان,

 

تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
با عرض سلام و احترام خدمت شما کاربر عزیز. از اینکه وبسایت من رو برای خواندن انتخاب کردید از شما کمال تشکر را دارم.که افتخار دارم پایان نامه و پروژه های دانشگاهی را از طریق این سایت در اختیار شما سروران گرامی بگذارم. اميد است سير و سرچ در اين مجموعه افزايش بار اندوخته هاي علمي دوستان دانش دوست و پژوهشگر، را سبب شود در اين اثني ما را با رهنمود هاي ناب خويش راهنمايي نماييد. ایمیل: mahdipnut@yahoo.com 09162588959 فقط پاسخگو به پیامک
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 175
  • کل نظرات : 98
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 61
  • آی پی امروز : 82
  • آی پی دیروز : 251
  • بازدید امروز : 451
  • باردید دیروز : 697
  • گوگل امروز : 49
  • گوگل دیروز : 172
  • بازدید هفته : 4,779
  • بازدید ماه : 25,863
  • بازدید سال : 54,640
  • بازدید کلی : 318,945
  • کدهای اختصاصی