موضوع کاراموزی:گزارش کاراموزی و فعالیت در مرغداری گوشتی.
بررسی کامل بیماری های مرغ و درمان انها
بررسی مرغداری و مطالب تئوری به طور کامل
بررسی کلیه فعالیت هایی شما در مدت کاراموزی به طور روزانه در 45 روز انجام می دهید.با سبک روان.
قالب فایل:word تعداد:104 صفحه
خلاصه قسمت های گزارش کار:
مقدمه:
اهميت گوشت طيور در تغذيه انسان
گوشت طيور به عنوان يك منبع غني پروتئين در سال هاي اخير به طور وسيعي در تغذيه انسان در دنيا و در كشور ما مورد استفاده قرار گرفته است به طوري كه در بعضي از كشورها كه از نظر شرايط طبيعي و كمبود مرتع دچار مضيقه هستند گوشت طيور به سرعت جانشين گوشت دام هاي ديگر شده است.
ارزش غذايي گوشت مرغ: مي دانيم كه منظور اصلي استفاده از گوشت در جيره هاي غذايي انسان تامين پروتئين مورد نياز بدن است.
طبقه بندي گوشت طيور
پرندگاني كه براي توليد گوشت پرورش داده مي شوند عبارتند از انواع مرغ، بوقلمون، غاز، اردك، و اخيرا بلدرچين قسمت اعظم فعاليت براي توليد گوشت در پرندگان در روي مرغ متمركز شده اند و بعد از آن به ترتيب، بوقلمون، اردك و غاز قرار گرفته است. در سال هاي اخير به علت اصلاح نژاد و كارهاي ژنتيكي كه از نظر بهبود كميت و كيفيت گوشت مرغ انجام گرفته است نژادها و نوع تيپ هاي مختلفي بسته به سليقه بازار بوجود آمده است كه هر نوع داراي اختصاصات بخود مي باشد از اين رو امروزه در بازارهاي دنيا و ايران انواع مختلف گوشت مرغ وجود دارد.
آنفلانزای فوق حاد طیور
این بیماری یکی از مهمترین خطرناکترین و مسری ترین بیماریهای ویروسی می باشد .ویروس آنفلانزا در طیور ایجاد بیماری مینماید و تحت تیپ های مختلفی دارد که نوع H5 و H7 فرم بسیار شدید بیماری را ایجاد می نماید .
مخازن بیماری
پرندگان ابزی و وحشی بدون ابتلا به بیماری می توانند ویروس را تا مسافت طولانی انتشار دهند خوک نیز بعنوان یک مخزن می تواند ماده ژنتیکی ویروسهای انسانی و مرغی را مخلوط نموده و در نهایت تحت تیپ های جدیدی ایجاد نماید و از نظر بیماری زایی برای انسان و طیور خطرناک باشد .
میزبان ها
پرندگان زینتی ، مرغ ، خروس ، بوقلمون ، شتر مرغ و مرغ شاخدار به بیماری حساس می باشند .
علائم بیماری
1- انتشار سریع بیماری در گله
2- کاهش شدید و روبه رشد تلفات
3- کاهش شدید مصرف دان
4- افت شدید تولید در مرغ تخمگذار
5- علائم تنفسی حاد
6- سیانوزه شدن تاج و ریش و خونریزی در ساق پا
پیشگیری و کنترل بیماری
با توجه به اینکه واکسیناسیون به تنهایی نمی توانند ایمنی صددرصد ایجاد نماید بنابراین رعایت نکات بهداشتی و قرنطینه ای نیز اهمیت بسزایی دارد .
فعالیت در روز های کاراموزی:
(روز 27 دوره ی پرورش) عنوان : شستن آبخوری ها و اضافه کردن پوشال به بستر
در این روز اقدام به جمع آوری منطقه ای آبخوری ها کردیم و سپس به کمک پمپ فشار قوی اقدام به شستشو آبخوری ها کردیم که این کار را فقط برای یک سالن انجام دادیم علاوه بر این اقدام به پوشال ریزی در قسمت هایی که خیس شده بودند کردیم
( روز 28 دوره ی پرورش ) عنوان : افزایش ارتفاع دانخوری ها + باز کردن لوله های آب گرفته شده با تلمبه
در این روز اقدام به بازدید اولیه از سالن و جوجه ها کردیم که طی این بررسی تصمیم به افزایش ارتفاع دانخوری ها و آبخوری ها مطابق با ارتفاع پشتی جوجه ها کردیم که طی این کار متوجه شدیم بعضی از آبخوری ها با مشکل روبرو شده اند به طوریکه در قسمت انتهایی سالن آب آبخوری ها کم شده بود که با صحبت کردن با آقای علیپور در مورد این موضوع متوجه شدیم که در قسمت انتهایی سالن لوله ها توسط اجسام خارجی پر شده اند که برای باز کردن لوله ها اقدام به استفاده از تلمبه کردیم که به وسیله ی فشار هوا اجسام خارجی از لوله ها خارج شد
( روز 29 دوره ی پرورش ) عنوان : نوبت دوم واکسن نیوکاسل سویه ی لاسوتا
این روز نوبت دوم واکسن نیوکاسل سویه ی لاسوتا بود که به همین دلیل صبح زود به مرغداری رفتیم وبه واکسیناتورها در واکسینه کردن جوجه ها کمک کردیم که در ابتدای کار اقدام به پن بندی موضعی سالن کردیم تا جوجه ها به راحتی گرفته شوند ( واکسن به صورت قطره ی چشمی بود)
فهرست:
-مقدمه
-تاریخچه
-دیدگاه مرغداری رقابتی و تجارتی
-بازنگری و دگرگونی معماری و مدل کسب و کار صنعت طیور
-نژادهاي مخصوص جوجه گوشتي
-برنامه های نوردهی و خاموشی درجوجه های گوشتی:
-مطالبی درباره نور و روشنایی
-بیماریهای تنفسی و نقش برنامه های نوردهی
-بیماری کوکسیدیوز و اثرات برنامه نوردهی متناوب
-سیستم هورمونی و نقش برنامه های نوردهی در تحریک آن
-شرايط و ضوابط احداث سالن جهت مرغداري:
-بررسی انواع سالن
-روش آماده سازی و پاکسازی مرغداری برای جوجه ریزی:
-محل استقرار هوا کش ها
-اقدامات بهداشتی:
-دارو:
-کنترل سلامت گله
-تغذیه
-نگهداری دان
-جيره نويسي و تغذيه
-تغییرات ناگهانی دما
-طراحی آشیانه
-اقدامات لازم در زمان جوجهریزی
-کیفیت جوجهها
-دانخوری وتامین اب
-دمای مورد نیاز گله
-استرس حرارتی
-بستر مناسب و شرایط آن
-مزایای برنامه نوری متناوب
-مصرف آب
-فیزیولوژی ظیور
-تغذية مرغ
-تخمین بهترین زمان واکسیناسیون گامبورو با استفاده از فرمول دونترDeventer):
-شرح فورمول فرمول دونتر
-نمونه بیماریهای طیور
-علائم بیماری
-آنفلوانزاي پرندگان
-واكسيناسيون
-بررسی کلیه بیماری ها و روش های درمان و پیشگیری انها
-کلیه فعالیت های من در مدت 45 روز در مرغداری به گفتار روان
دانلود فایل کاراموزی حضور و فعالیت در مرغداری گوشتی به طور جامع word,کاراموزی حضور در مرغداری,دانلود کاراموزی کشاورزی,مرغداری,تخمی,گوشتی,فایل,رایگان,